Актрисата и модел Брук Шийлдс също сподели история от миналото си,

...
Актрисата и модел Брук Шийлдс също сподели история от миналото си,
Коментари Харесай

И Брук Шийлдс сподели шокираща история за насилие от преди години

Актрисата и модел Брук Шийлдс също показа история от предишното си, в която споделя по какъв начин е била насилвана по време на първите години от кариерата си. Напоследък има взрив на сходни истории най-много измежду Холивудските звезди. 

Сега отново Брук Шийлдс споделя по какъв начин я е насилил мъж, който познава още като доста млада актриса търсеща функции. Замълчала за случката и в този момент не разяснява името на индивида, само че споделя, че е неточност да не се приказва за това. Смята, че за случаи като нейния споделя, че не е по никакъв начин добре жертвите да премълчават и да крият историите си.

Това са единствено част от нещата, за които приказва в новия филм отдаден на Брук Шийлдс,  " Pretty Baby: Brooke Shields ", чиято премиера беше на втория ден от филмовия фестивал озаглавен „ Сънданс ”. Звездата има доста фешън и кино изяви още в ранна възраст, преви провокативни сесии като момиче на 11 години. Подложена е на медийни офанзиви. След това става фаворитка на 80-те години измежду кино и стилните среди, лицето й е емблема на доста марки.

Познаваме я и като половинката на именития андре Агаси, само че в упования нов филм, тя споделя още доста неподозирани моменти от вълнуващата и житейска и професионална биография, неща, които малко на брой до момента са знаели. 

Брук Шийлдс и през днешния ден има невероятна форма и наподобява идеално за своите 50 + години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР